Официалният бирен спонсор на UEFA EURO 2020TM - Heineken® насърчава

...
Официалният бирен спонсор на UEFA EURO 2020TM - Heineken® насърчава
Коментари Харесай

Heineken радва феновете на UEFA EURO 2020 с множество активности, награди и лимитиран етикет на бутилката

Официалният бирен спонсор на UEFA EURO 2020TM - Heineken® предизвиква футболните фенове в поддръжката на обичаните им тимове по време на шампионата. Специално за шампионата, Heineken® пусна на пазара бутилки с лимитиран UEFA EURO 2020™ дизайн с флаговете на 10-е страни с eдни от най-големите шансове за победа в шампионата, както и алегоричен дизайн с трикольора на България в поддръжка на локалната еднаквост и горделивост. Под капачките им почитателите могат да открият признака на, посредством който да завоюват един от 202 000 кена Heineken 500 мл. Регистрацията на неповторимите кодове на heineken.bg под непечелившите капачки пък дава късмет за 2021 спомагателни награди, измежду които ваучери за техника на стойност 1000 лева, джаги, футболни топки, очила, чаши и охладители за кенове.

Мисията на Heineken® за UEFA EURO 2020™ е да покаже, че съперничествата от 90-те минути на терена сплотяват почитателите на футбола. Това е посланието и в акцията на Heineken -, която провокира ентусиастите да поддържат обичания си тим, като гласоподават за определената страна във всяка от срещите. Макар и разграничени от желанията си, феновете на шампионата се сплотяват в любовта си към футбола и вършат допустимо позитивното съревнование. Гласувайки за своя любимец, при всяка футболна среща, почитателите натрупат точки, с които след края на шампионата могат да завоюват ледник, цялостен с бира, два 65-инчови тв приемника, 4 джаги и 8 надуваеми кревати с лимитиран дизайн. Всяка седмица до края на футболните дуели на лотариен принцип измежду всички участващи, марката раздава и комплекти стекове Heineken и Heineken 0.0.

За да потвърди, че е един от най-възнаграждаващите марки на пазара, Heineken® съумя да сплоти българските почитатели и посредством акцията „ Never watch alone - THE BIGGEST SCREEN” във връзка UEFA CHAMPIONS LEAGUE 20/21, в която на страницата на марката, потребителите се състезаваха за лъчение на финала на шампионата на постройката против дома им. Мястото на излъчването на най-големия екран беше в Перник, като спечелилият беше определен след единомислещо гласоподаване от публиката и журито на състезанието. Така българските почитатели на футбола се събраха онлайн, по един по-различен и разчупен метод, с цел да споделят футболната страст дружно в компанията на Heineken.

Като формален сътрудник на едни от най-големите футболни шампионати, марката продължава и задачата на компания Heineken – насърчаването на виновната поддръжка и консумация, като организира акцията под надпис #SupportResponsibly (Подкрепяй отговорно).

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР