Официалният анонс на смартфоните LG V30s ThinQ и V30s+ ThinQ

...
Официалният анонс на смартфоните LG V30s ThinQ и V30s+ ThinQ
Коментари Харесай

Цената на флагманите LG V30s ThinQ и V30s+ ThinQ е твърде изненадваща

Официалният анонс на смарт телефоните LG V30s ThinQ и V30s+ ThinQ се състоя по време на MWC 2018. Новите телефони са усъвършенствани версии на миналогодишния LG V30, само че в тях се употребява машинно образование.
Днес стартират продажбите на флагмански смарт телефони LG V30s ThinQ и V30s+ ThinQ и към този момент са известни цените на новите мобилни устройства.



Моделът с 6 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск е с цена 790 евро . Конфигурацията с 6 GB RAM и 256 GB вградена памет е още по-скъп – 825 евро .

Това са цените на смарт телефоните на локалния пазар в Южна Корея, трансформирани към еврото. В Европа тези смарт телефони биха коствали доста повече. Цената на тези мобилни устройства в действителност е изненадваща и е една от най-високите цени на мобилния пазар.



Смартфоните „ ThinQ “ се разграничават от общоприетите модели с тясната интеграция на изкуствен интелект. AI CAM е технология за смарт визьор за различаване обектите в фрагмента и търсене на информация за тях в Глобалната мрежа. Специализираният програмен продукт Vision AI автоматизирано настройва параметрите на камерата, за приемане на по-ефектни фотоси. А с помощта на Voice AI – още едно изобретение в новите смарт телефони, притежателите на тези телефони ще могат да употребяват гласови интерфейс, в това число и Гугъл Assistant.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР