Официалните продажби на обновената линия iPhone 15 от Apple започнаха

...
Официалните продажби на обновената линия iPhone 15 от Apple започнаха
Коментари Харесай

Собствениците на Tesla използват iPhone 15 Pro като ключодържатели за своите автомобили: виж видео

Официалните продажби на обновената линия iPhone 15 от Apple започнаха през септември, а притежателите не престават да споделят усещанията си от потреблението на спомагателните функционалности. Например, водачите на електрическите автомобили Tesla са намерили ново приложение за конфигурация на „ бутон за деяние “ в телефона, написа Business Insider.

От стартирането на пазара на телефоните Apple през 2007 година всички модели iPhone са оборудвани с бутон, с който можете да вземем за пример да отговорите на повикване или да включите безшумния режим. В устройствата от 15-то потомство, този бутон може да се програмира да извършва и по-голям брой команди по желание на потребителя. Мнозина употребяват този бутон, с цел да включат камерата или фенерчето, да отворят гласовите известия и така нататък

Но притежателите на електрическите автомобили Tesla трансфораха iPhone 15 Pro в ключодържател, благодарение на който ръководят избрани функционалности на колите. С едно натискане можете да ги отключите, да отворите багажника или прозорците и да включите климатика. За задачата даже не е нужно да вадите телефона си от джоба и да активирате екрана.

Работата е там, че колите на Tesla нямат физически бутони и нормално те се управляват благодарение на мобилно приложение или благодарение на ключ-карти. Между другото, знае се, че един от притежателите на Tesla е вградил подобен чип под кожата си, с цел да не го търси всякога.

Потребителите на устройствата на Apple към този момент имат опит в основаването на персонализирани директни пътища единствено от своите iPhone при шофирането на колите. Преди това бяха най-вече икони или уиджети на основния екран на устройството. Сега новият екшън бутон ще им разреши да започват избрани стратегии доста по-удобно, съгласно разработчиците.

Някои хора бяха толкоз разчувствани от тази опция, че започнаха да споделят видеоклипове в обществените мрежи, в които се приказва за другите клавишни комбинации за ръководство на Tesla.

Припомняме, че няколко дни след началото на продажбите на iPhone 15, потребителите оповестиха за някои недостатъци в устройствата. Ставаше въпрос за измененията в цвета на техните рамки и издаваният звук от високоговорителите на „ ябълковите “ телефони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР