Официални кадри с НЛО заснети от разузнавателен самолет RC-26 …Излезе

...
Официални кадри с НЛО заснети от разузнавателен самолет RC-26 …Излезе
Коментари Харесай

Официални кадри с НЛО заснети от разузнавателен самолет RC-26

Официални фрагменти с НЛО снимани от разследващ аероплан RC-26 …Излезе законно видео (ще го гледате по-долу) на НЛО, проследен за над 40 минути от аероплан на Департамента за вътрешна сигурност на Съединени американски щати благодарение на оптична система FLIR.Кадрите са снимани от разследващ аероплан RC-26, който търси контрабандисти на опиати над Тусон, Аризона.Обектът е видян 20 минути след започване на записа и е проследен в продължение на 40 минути, до момента в който фрагментите завършват.НЛО е доказан като аномален от организацията, която е анализирала фрагментите, само че към момента минава през стадий на партньорска инспекция.
Четете още: НЛО над Южна Каролина изстрелва пулсиращи червени кълба (видео)Въпросният обект се движи сред 145-320 км/ч, до момента в който лети над повърхността на пустинята и трансформира посоката си.Изчислено е, че е дълъг към 1,5 – 2 метра и наподобява, че има втори, по-малък „ придатък “, който лети с него. Все още не е несъмнено дали по-малкият обект, сходен на кълбо, в действителност е част от главния обект или е обособен от него.Няма ясна индикация, че има нещо сред двете елементи, което да демонстрира, че са прикрепени.Обектът отделя нулева топлота, само че форсира и забавя по време на фрагментите. Промяната в скоростта и посоката е явна от терена, защото той се трансформира. Скоростта може да се види в горната дясна част на информацията на FLIR.НЛО се върти, до момента в който лети. Птици, балони, дронове и всевъзможни други стандартни пояснения са изключени …Гледайте видеото – 20-та минута.
Официални фрагменти с НЛО снимани от разследващ аероплан RC-26Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР