Официални гости на шампионата бяха кметът Пенчо Милков и зам-кметът

...
Официални гости на шампионата бяха кметът Пенчо Милков и зам-кметът
Коментари Харесай

Русе бе домакин на Държавното първенство по гребен ергометър

Официални посетители на шампионата бяха кметът Пенчо Милков и зам-кметът Златомира Стефанова. В залата на спортния комплекс участваха още олимпийската ни шампионка и старши треньор на националния тим по гребане Румяна Нейкова и създателят на академичното гребане в Русе и сребърен медалист от Световното състезание във Франция през 1967г. Атанас Желев.

.

Първенството бе намерено от ръководителя на БФГ Свилен Нейков, който приветства всички участници и присъстващи. Кметът Пенчо Милков също поздрави състезателите и им пожела да дадат всичко от себе си в конкуренцията.

.

В шампионата се включиха над 230 състезатели от 14 клуба от цялата страна. След оспорвани борби във всички възрастови групи, при мъжете шампионската купа сграбчиха състезателите на Цоню Григоров от Спортен клуб по академично гребане “Локомотив ”-Русе с актив от 48 точки. Техни подгласници останаха тимовете на ЦСКА и “Академик ” София надлежно с 42 и 38 точки. При дамите призовото място бе за състезателките от Градска канализация “Черпоков ”, следвани от ЦСКА и “Академик ” София.

 

.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР