Официалната жена на актьора Асен Блатечки – Катерина Горанова, за

...
Официалната жена на актьора Асен Блатечки – Катерина Горанова, за
Коментари Харесай

Жената на Блатечки го изгони

Официалната жена на артиста Асен Блатечки – Катерина Горанова, за следващ път го изгони от вкъщи му, шушукат в театралните среди. Режисьорката схванала, че мъжът ѝ персонално платил почивката на някогашната си държанка на Малдивите.

Секссимволът на българското кино превел по сметката на Диляна Попова 5000 лв., с цел да отиде на екзотична екскурзия дружно със сина им Борил.

В началото Блатечки криел от Горанова, само че режисоьрката намерила извлечение от банковата сметка на артиста и го притиснала да си признае, научи Галерия. „ Дъщеря ти не върви на частни уроци, с цел да не харчим пари, а ти плащаш масрафите на любовницата си “, беснеела Катерина. Ядосана поради непотребната му благотворителност, режисьорката го изгонила от общия им дом, описват техни близки.

Всъщност, съгласно осведомени, Диляна сама поискала от Блатечки да ѝ заплати екскурзията. Моделката считала, че артистът не заплаща задоволителна прехрана за 3-годишния им наследник, и загатнала, че най-малко два пъти в годината би трябвало да им поема почивката. За изненада на Попова, Асен с ненаситност се съгласил.

„ Първоначалната концепция бе Диляна да замине за Малдивите с другари и да остави Борил на баба му. Като разбра, че Блатечки е податлив да ѝ заплати разноските, в случай че вземе детето, незабавно си промени проектите “, описват нейни колежки от стилните среди.

Актрисата бе за 10 дни на Малдивите, на не толкоз скъпия остров Маафуши. Проверка на Галерия откри, че хотелът, в който Попова е отседнала, ѝ коствал 3000 лв., а самолетните билети – 2 бона. За страдание, се наложило джобните да си поеме сама.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР