Официалната емблема, която ще се използва на тържествата, съпътстващи церемонията

...
Официалната емблема, която ще се използва на тържествата, съпътстващи церемонията
Коментари Харесай

Какво изобразява емблемата за коронацията на крал Чарлз Трети

Официалната емблема, която ще се употребява на тържествата, съпътстващи церемонията по интронизирането на английския крал Чарлз Трети през месец май, отразява активността на монарха за запазване на природата, заяви Ройтерс. 

Here's the Coronation emblem!

The official emblem reflects King Charles III's love of the natural world and features the floral symbols of the four parts of the UK - rose, daffodil, thistle and shamrock.

It is designed by Sir Jony Ive and his creative collective, LoveFrom.
— Coronation News & Updates (@Coronation2023)
Знакът включва изображения на растения от четирите съставни страни на Обединеното кралство - роза от Англия, шотландски бодил, нарцис от Уелс и трилистник от Северна Ирландия, оповестиха от Бъкингамския замък.

" Дизайнът е въодушевен от любовта на крал Чарлз към планетата, природата и от дълбоката му угриженост към естествения свят ", сподели дизайнерът Джони Айв, някогашен основен дизайнер на " Епъл ". Айв има 14 000 патента, регистрирани по света, почетен лекар е на университетите в Оксфорд и Кембридж и на Кралския лицей по изкуствата.

King Charles III's coronation will take place on Saturday 6 May 2023 at Westminster Abbey in London.
— Birmingham Live (@birmingham_live)
Церемонията по интронизацията на крал Чарлз Трети е планувана за 6 май тази година в Уестминстърското абатство. Тя ще бъде придружена от обичайни процесии, музикален концерт в замъка Уиндзор, улични тържества, светлинни спектакли и доброволчески начинания, оповестиха от Бъкингамския замък.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР