Официален документ на ЦРУ разкрива, че са провеждани опити за

...
Официален документ на ЦРУ разкрива, че са провеждани опити за
Коментари Харесай

Официален документ на ЦРУ разкрива, че са провеждани опити за извънтелесни преживявания

Официален документ на Централно разузнавателно управление на САЩ разкрива, че са провеждани опити за извънтелесни преживяванияОфициален документ на Централно разузнавателно управление на САЩ разкрива, че са провеждани опити за извънтелесни прекарвания. Извън-телесни прекарвания, или астрална проекция, са прекарвания, при които душата на човек излиза от физическото тяло.Тя може да пътува както до всяка точка на Земята, по този начин и отвън нея, като от самото начало човек може да я управлява умишлено.Извънтелесните прекарвания не са редки случаи. Има стотици отчети на хора, които разказват по какъв начин виждат тялото си да спи, а те се реят над него, и всичко това се случва напълно осъзнато. Това е най-често срещаният тип извънтелесно прекарване.

 Илюстрация на извънтелесно прекарване / Снимка: By Rad el Baluvar – Own work, CC BY-SA 3.0, Link
Илюстрация на извънтелесно прекарване / Снимка: By Rad el Baluvar – Own work, CC BY-SA 3.0, LinkСъществуват и доста случаи, в които хора, които изобщо не знаят и не са се интересували от астрални проекции, стартират да ги реализират, след претърпени злополуки.Според източните вярвания, посредством астрални проекции можем да посетим и да се разровим из Акашовите записи. Акашовите записи са като една галактическа библиотека, която съдържа информация за всяка душа във Вселената.
Документът, разкрит от Централно разузнавателно управление на САЩ, съставлява автентичен отчет, оповестен на 9 юни 1983 година. Той е написан от Уейн Макдонъл към своя директен офицер от американското командване по разузнаването и сигурността на армията.Техники, употребявани от МакдонълВ отчета, Макдонъл разказва всички опити, извършени върху чиновниците, за постигане до извънтелесни прекарвания и други сходни форми.

 Снимка от формалният документ на Централно разузнавателно управление на САЩ, на която се вижда схема на енергийната мрежа на лявото и дясното полукълбо
Снимка от формалният документ на Централно разузнавателно управление на САЩ, на която се вижда схема на енергийната мрежа на лявото и дясното полукълбоЗа да реализира изменени положения на съзнанието, Макдонъл е употребявал техники, като: внушаемост, трансцедентална медитация, синхронизация на двете полукълба, мозъчна стимулация, холограми, самопознание и още.Смята се, че концепцията зад този план е да се сътвори екип, който да работи за предотвратяването на нахлуване в секретни бази от врагове, посредством астрални проекции.РезултатиВ заключението на отчета написа, че съществува постоянна, рационална база, от позиция на физическите науки, с цел да се одобри, че извънтелесните прекарвания са вероятни.Целият отчет на британски език можете да прочетете ТУККато четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР