Офис служителите, които работят прави, изгарят едва девет калории на

...
Офис служителите, които работят прави, изгарят едва девет калории на
Коментари Харесай

Учени: Не очаквайте да отслабнете, ако работите прави

Офис чиновниците, които работят прави, изгарят едвам девет калории на час повече от седящите, заяви Прес асосиейшън, базирайки се на английско проучване.

 
Учените от университета на Бат споделиха, че резултатите от проучването им слагат под въпрос концепцията хората да работят прави, с цел да отслабват .
 офис бюро жена ThinkStock/Getty Images
Девет калории на час са равни на силата от клонче целина . Ако човек желае да изгори изпитото сутринта капучино, ще би трябвало да стои прав 20 часа.

 
" Много хора към този момент осъзнават вредата от продължителното седене за здравето и могат да изберат бюра за правостоящи. Те би трябвало да знаят обаче, че въпреки и да е потребно човек да стои повече прав, не могат да чакат фрапантни промени в тежестта си “, сподели доктор Хавиер Гонсалес от екипа. „ Ако желаят да отслабнат, би трябвало да усилят физическата си интензивност и да трансформират метода си на хранене ".-->

 
Учените са изследвали метаболитната скорост у 46 здрави мъже и дами. Те трябвало да лежат, да седят или да стоят прави, с цел да бъдат направени измервания и да бъде преценено какъв брой калории са изгорили.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg