Офертата на ГЕРБ е почтенна, най-малко заради личностите, които приеха

...
Офертата на ГЕРБ е почтенна, най-малко заради личностите, които приеха
Коментари Харесай

Харалан Александров: Експертите по клатене и протестиране спешно да се преквалифицират, имаме нужда от управление

Офертата на ГЕРБ е почтенна, минимум поради личностите, които одобриха да бъдат в ролята на контакна група – Паси и Плевнелиев. Това демонстрира и кои са политическите партии, с които желае да се направи държавно управление – Демократична България и Политическа партия. Но техните мантри, че ГЕРБ са неприятни, ги трансформират в заложници на бъдещети им решения.  Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия общественият антрополог Харалан Александров. 

И да съумеят, и да не съумеят, ГЕРБ взе самодейността да се работи за сформиране на кабинет. И в двата случая печелят, уточни той и добави, че съгласно него едни последващи избори ще са уморителни за хората. 

Политиците вършат това, което могат да вършат най-добре. Борисов се оправя най-добре – като угрижен политик. Лидерите на протестните партии се занимават с това да намират неточности и да се карат. Те са в по-трудна обстановка, тъй като сега  имаме потребност от ръководство. Експертите по люлеене и протестиране би трябвало незабавно да се преквалифицират, тъй като обстановката е друга от преди две години. (…) Макар, че можем да си позволим да оставим да ни ръководи служебния кабинет на Гълъб Донев, разяснява анализаторът. 

Според Харалан Александров това, което виждаме през днешния ден, е че множеството водачи не демонстрират нужната зрялост, а политическата просвета е тежко прочувствено екзалтирана.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР