Офанзивният полузащитник на "Монтана" Николай Цветков-Демона изненадващо остана извън групата

...
Офанзивният полузащитник на "Монтана" Николай Цветков-Демона изненадващо остана извън групата
Коментари Харесай

Монтана с последна тренировка преди дербито с Ботев във Враца, готвят се за победа /снимки/

Офанзивният полузащитник на "Монтана " Николай Цветков-Демона изненадващо остана отвън групата за идното районно дерби с "Ботев " (Враца) от VII кръг на шампионата на Първа лига. На негово място измежду 18-те ст. треньорът Никола Спасов включи юношата на монтанци Стефан Каменов. Битката на Северозапада е на 25 септември, петък, от 18:45 часа на стадион „ Христо Ботев “.
„ Аз обичам такива мачове. Ще играем за победа, пък каквото стане. Надявам се да покажем същата игра от мача с "Ботев " (Пловдив) в предходния кръг. Спечелените точки досега ни дават само по-голямо успокоение и самочувствие. Отиваме да се надиграваме с "Ботев " (Враца), които допускам имат същите упоритости и същите шансове като нас. Те са добър тим, разполагат с опитни футболисти и чакам да стане един оспорван мач и едно същинско районно дерби, каквото всички чакат “, разяснява ст. треньорът на "Монтана ".
Двубоят в града под Околчица пропущат капитанът на монтанци Иван Михов и централният нападател Росен Кръстев. Михов претърпя интервенция на лявото коляно и се готви самостоятелно. Кръстев пък е с травма на десния гален и бе заставен да постави ортопедичен ботуш.
Точно в 18:00 часа през вчерашния ден тимът на "Монтана " излезе за последна си подготовка на клубната база. След нея футболистите и спортно-техническия щаб се качиха на клубния рейс и отпътуваха за Вършец, където ще останат на лагер. От курортното градче монтанци потеглят в петък за Враца.
Групата на "Монтана " за мача с "Ботев " (Враца):
вратари: 1.Марин Орлинов, Благой Макенджиев;
бранители: 2.Валери Христов, 25.Александър Башлиев, 33.Стефан Цонков, 15.Преслав Петров, Раян Сенхаджи;
полузащитници: 10.Владимир Айтов, 20.Димитър Илиев, 13.Йордан Йорданов; 6.Янко Ангелов, 22.Стефан Каменов, 21.Борислав Балджийски;
нападатели: 8.Тони Тасев, 23.Сергей Георгиев, 11.Николай Минков, 7.Ивелин Илиев, Бари Билал.
старши треньор: Никола Спасов.
Контузени: Иван Михов, Росен Кръстев.
Наказани: няма.

Главен арбитър: Станислав Тодоров.
Асистенти: Георги Дойнов, Мартин Димитров.
Четвърти арбитър: Ивелин Занев.
Съдийски наблюдаващ: Георги Славов.

Стадион: „ Христо Ботев” във Враца.

Петък, 25 септември, от 18:45 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР