ОДМВР-ВарнаОт днес, ден преди празника на МВР – 5 юли,

...
ОДМВР-ВарнаОт днес, ден преди празника на МВР – 5 юли,
Коментари Харесай

Полицаи трогнаха варненци с благотворителен жест

ОДМВР-Варна

От през днешния ден, ден преди празника на Министерство на вътрешните работи – 5 юли, пред постройката на ОДМВР-Варна алегорично е сложено железно сърце – резервоар,  в който да се събират пластмасови капачки за националната благотворителна акция, оповестиха от пресцентъра на дирекцията.

„ Искам то да е знак на нашата /моята/ признателност към  всички чиновници от системата за сърцата и самоотвержената им работа “, разяснява старши комисар Андрей Ангелов, създател на благородната концепция.

С мисъл, помощ и отворено сърце -  такова, каквото е било постоянно – към всички нуждаещи се, предизвиках направата и слагането на този резервоар за пластмасови капачки, където чиновниците от Дирекцията на Министерство на вътрешните работи да събират скъпата пластмаса, показва още старши комисар Ангелов.

" Службата в полицията е предопределение. Тя не може да се дефинира, като работа, защото работния ден при нас няма начало и край. Често, хората ни търсят в най-трудните за тях моменти, което я прави по-скоро предопределение. Дългите дни и нощи, многото опасности и отговорности, които служителите на реда имат пред обществото, трансформират работата ни в идея и дълг ", добавя полицейският чиновник.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР