Одиторите са заверили с резерви финансовия отчет на застрахователя Лев

...
Одиторите са заверили с резерви финансовия отчет на застрахователя Лев
Коментари Харесай

Одиторите на Лев инс с резерви към финансите му

Одиторите са заверили с запаси финансовия доклад на застрахователя " Лев инс " за 2018 година, излиза наяве от отчета на инспекторите, оповестен в Търговския указател преди три седмици.

Новината идва на фона на следващия епизод от повишаване на напрежението в застрахователния бранш след митинга на " Лев инс " от сряда пред редакцията на в. " Капитал " във връзка публикация от 26 юли, озаглавена " И застраховането към този момент се оказа проблем за чакалнята на еврозоната ".

Заверка, само че с запаси

Одиторите считат, че финансовият доклад на сдружението като цяло показва правдиво финансовото положение на сдружението към 31 декември 2018 година, само че все пак показват " квалифицирано мнение ".

Одитът е направен от две компании. Едната е " Ековис Одит България ", а другата е сдружението на някогашната данъчна шефка в София Димитрина Захаринова - " Захаринова Нексиа ". Захаринова, чието семейство се прочу с хотел " ДиМарио " в Симитли, бе отстранена от Национална агенция за приходите поради спор с някогашната шефка на организацията Мария Мургина. Впоследствие, Захаринова стана консултант в ДАНС по времето, в което консултант беше и Алексей Петров.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР