Очната линия е един от най-красивите начини да подчертаем очите

...
Очната линия е един от най-красивите начини да подчертаем очите
Коментари Харесай

Трикове и ефекти при използването на очна линия

Очната линия е един от най-красивите способи да подчертаем очите и да прибавим изтънченост в грим визията си.

С тези нови препоръки, ще се възползвате от най-хубавите способи да изглеждате още по-зашеметяващо.

На първо място ще напомним още веднъж – не пропускайте да свалите очната линия вечерта , с цел да избегнете възпаления и раздразнение на очите. Колкото и да сте изтощени, постоянно дръжте подръка мокри кърпички за събаряне на очен грим.

Лилава очна линия за сините очи

Ето един трик, който ще накара сините очи да се откроят ужасно – използвайте лилава очна линия. А тя пък се съчетава ужасно с розови или кафяви сенки за очи.

По-големи очи

За дамите с дребни очи дребните трикове за оптическо увеличаване са основни. Нанесете линия от средата на горния клепач към външния ъгъл на окото, само че без да вършиме “крило ”. След това нанесете очната линия по долния клепач, като я свържете с края на горната линия.

Не забравяйте вътрешните ъгли

Очертайте и вътрешните ъгли на очите за още по-секси визия, само че не забравяйте, че с цел да “отворите ” очите там, би трябвало да употребявате светли нюанси – тъмните ще създадат очите да наподобяват по-малки.

Изберете подобаващия молив

За дневната си визия е по-добре да изберете машинален молив, тъй като те са по-сухи и това ненапълно ще предотврати размазване. Това е нещо, което би трябвало да предвидите, в случай че ще стоите по-дълги часове гримирани.

Котешки очи

Класическата визия с котешки очи постоянно основава “уоу ” резултат и няма по какъв начин да не определим котешкото око като трик, който всяка жена би трябвало да усвои – просто продължете линията отвън външния ъгъл и леко извита нагоре.

Не се тормозете да употребявате цвят

Никой не е споделил, че е наложително очната линия да бъде черна, даже за котешки взор. Експериментирайте с разнообразни нюанси и ще се изненадате какъв брой по-различна и въпреки всичко неустоима ще бъде визията ви. Не забравяйте обаче, че ярката очна линия изисква да оставите останалата част от грима безпристрастен.

По-дебела очна линия

За тези дами, които не се двоумят да опитват с нови разновидности, една привлекателна концепция е да удебелят линията. За задачата може да употребявате гел очна линия.

Правоъгълна линия

Като заговорихме за дебела очна линия, която изцяло замества сенките върху клепача, пробвайте и да я нанесете под формата на правоъгълник.

Техниката “drop-eye ”

Лесно е, очертайте линията на горния клепач и единствено външната половина на долния, като там изтънете леко, с цел да наподобява внимателно.

Линия с опушен резултат

Супер гръмък трик, който в последно време придобива известност – размажете края на очната линия, само че внимавайте въпреки всичко да не разнесете прекалено много и да наподобява по-скоро като недостатък, а не резултат.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР