Очите са много важна част от цялостното излъчване на човек.

...
Очите са много важна част от цялостното излъчване на човек.
Коментари Харесай

Кой да предположи, че съществуват храни, които променят цвета на очите ни? Разберете кои да те!

Очите са доста значима част от цялостното лъчение на човек. Те могат да ни накарат да се влюбим. Чрез тях съумяваме да надникнем надълбоко в душата на човек и да достигнем до същинската му същина.

Кой обаче да допусна, че има храни, способни да трансформират цвета на очите на човек? Ще споделим с вас за всички тези хранителни артикули, притежаващо такова деяние. Сигурни сме, че на множеството от вас даже през разум не им е минавало, че консумирайки даден артикул, те способстват смяната на цвета на очите.

Разбира се, никога не приказваме за цялостна смяна в цвета. Примерно хората, които имат сини очи и един път се поглеждат в огледалото и цветът се е трансформирал в кафяв. Измененията са главно в наситеността и блясъка, който се появява след потреблението на избрани храни.

Най-напред обаче ще споделим информация, която в миналото сме чели в учебниците по биология, само че не всички помнят.

Оцветената част на окото се назовава ирис. Цветът му се дефинира от пигмента меланин. Нека обаче не забравяме да вмъкнем, че концентрацията на меланин се трансформира през целия живот.
Ето кои са храните, способстващи смяната в цвета на окото: • Джинджифил;
Този корен има толкоз доста потребни дейности, че е невероятно да посочим всяко едно от тях. Ако постоянно го консумирате, вие освен ще се справите с проблеми с дебелото черво, астма, чернодробни болести и всевъзможни други неразположения, само че може даже да измененията до известна степен цвета на очите си.
• Месо;  По какво пъстрооките хора се разграничават от останалите По какво пъстрооките хора се разграничават от останалите
Очите са прозорец към душата и всички са красиви. Поглеждайки някого в очите, можеш да вникнеш в нечий разум и сърце, да опознаеш човек, д...

Този хранителен артикул е богат на цинк и магнезий и също способства за известна смяна в цвета на окото. Според експертите обаче напълно не става въпрос за модифицираните артикули, а за чисто месо, което сами да си приготвите в домашни условия.

• Ядки;
Ако твърдо сте решили да измененията цвета на очите си, запомнете, че ядките са оня хранителен артикул, който ще способства за това. В тях има субстанции, които могат да провокират сходен развой. Не прекалявайте обаче с потреблението им, тъй като тази храна е калорична и съдържа не малко мазнини.
• Лук.
Редовната консумация на лук също способства за смяната в цвета на очите. Отделно от това се усеща и позитивно въздействие върху кожата. Тя става доста по-нежна, гладка, еластична и светла.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР