Очевидно връзката на Александра Богданска с новата й изгора се

...
Очевидно връзката на Александра Богданска с новата й изгора се
Коментари Харесай

Кой е тайнственият мъж в живота на Алекс Богданска?

Очевидно връзката на Александра Богданска с новата й възлюбена се задълбочава, съдейки по това, че тя даже го срещна със сина си Габриел. Наскоро тримата даже къмпингували в Хисаря.

 

Актуалният й мъж е незнаен за необятната общност. Знае се единствено, че са съвсем на една възраст и той е по-висок от нея. И въпреки инлфуенсърката да не крие, че сърцето й е заето, не разкрива повече детайлности за него. Мълвата обаче носи, че благоверният й идва от богата фамилия и разполага със солидни средства.

 

Припомняме, че точно свадите за пари бяха посочени като съществена причина за развода им с Даниел Петканов. Тя се ядосвала, че Лудия кореспондент не била окуражен да печели повече, а на него му писнало непрекъснатото натякване и решил да се разделят.

Към днешна дата някогашните съпрузи поддържат от малко малко положителни връзки в името на общия си правоприемник. Появата им дружно по разнообразни събития понякога дава вяра на почитателите им, че може да се съберат, само че истината е, че и двамата са безапелационни, че няма връщане обратно.

 

Припомняме, че предходната година клюките свързваха Богданска с предприемача Любомир Захаринов, който след това се ожени за фолк певицата Анелия. По време на късата разлъка с чалга дивата, милионерът флиртувал с нея, изпращал й скъпи дарове и големи букети, което пък съществено подразнило певицата и тя решила да си го прибере назад, преди да го е изгубила окончателно.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР