Очевидно в опит да изчисти гузната си съвест, Иван Карастоянов

...
Очевидно в опит да изчисти гузната си съвест, Иван Карастоянов
Коментари Харесай

Емануела е бясна, след като Иван Карастоянов я отсвири

Очевидно в опит да почисти гузната си съвест, Иван Карастоянов от „ Денсинг старс “, не стопира да залива обществените мрежи със фотоси, клипове и пояснения в обич към брачната половинка си Зорница. Бившият екранен и съкровен сътрудник на Емануела се отхвърли изненадващо от нея в името на това да избави фамилията си.

 

Запознати настояват, че откакто случката им видя бял свят, настанал сериозен панаир и красивата брачна половинка на танцьора го заплашила, че освен ще го напусне, само че ще вземе със себе си и сина им Валери. Последното напряко съкрушило Иван и заради тази причина той взел решение да напусне шоуто в името на това да резервира фамилията си.

 

Танцьорът взел това решение броени часове преди последното издание на танцувалното предаване. Той се кълне, че не е имал интимни връзки с партньорката си на сцената, само че явно думите му не значат нищо за житейската му партньорка. 

Според участници в шоуто, Емануела и Иван фактически имали къса случка. Очевидно чалга изпълнителката не се е стеснила от това, че мачото е женен. Решението му да се откаже от „ Денсинг старс “ обаче я е разгневило и това си пролича от екрана. От близкото обграждане на Емануела издават, че тя към този момент била уверена, че е съумяла да оплете Карастоянов в мрежите си и даже коментирала с нейни колежки размера на мъжкото му достолепие, определяйки го като впечатляващ.

 

Прави усещане, че в обществените мрежи брачната половинка на Иван – Зорница Карастоянова е харесала всичките му фотоси от „ Денсинг старс “, като се изключи тези, на които е в компанията на чалгаджийката. Това е задоволително красноречиво.

 

Малко след напускането му, Зорница разгласява сантиментално видео, в което двамата танцуват на яхта, демонстрирайки мощна обич. Няколко часа по-късно пък Иван написа: „ Можеш да съблазниш мъж, който има жена. Можеш да съблазниш мъж, който има държанка, само че не можеш да съблазниш мъж, който си има Любима “, явно визирайки жена си.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР