"Очевидно се източва НЗОК. Очевидно от "Пирогов" са източени 1,2

...
"Очевидно се източва НЗОК. Очевидно от "Пирогов" са източени 1,2
Коментари Харесай

В Пирогов виждаме върха на айсберга: д-р Н. Болтаджиев - slava.bg

"Очевидно се източва НЗОК. Очевидно от "Пирогов " са източени 1,2 млн. лв. от нашите осигуровки», съобщи пред БНР доктор Николай Болтаджиев, от Сдружението на частните лечебни заведения, който се е подписал в протестно писмо в поддръжка на служебния министър Стойчо Кацаров.

"Очевидно това е закононарушение, за което ще се произнесе прокуратурата. От друга страна това не са всички сътрудници от "Пирогов ". От друга страна митингът е политически, тъй като и Бойко Борисов се намеси в него ", акцентира той.

Според доктор Болтаджиев "се вижда единствено върха на айсберга, тъй като инспекцията е разкрила нарушавания при две пътеки, а има още 260 ".

"Досега имаме две лечебни заведения, на които за доста по-дребни нарушавания бяха отнети лицензите. Ако се съблюдава законът, на "Пирогов " би трябвало да се приключи договорът. "Пирогов " към този момент не е от лечебните заведения, които, в случай че не съществуват, ще пропадне опазването на здравето. Но аз държа да съществуват всички лечебни заведения, с цел да имат пациентите право на избор, само че това не оправдава точенето на Касата ", добави доктор Болтаджиев в предаването "12+4 "....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР