Очевидно Porsche възнамерява да привлече в редиците си възможно най-голяма

...
Очевидно Porsche възнамерява да привлече в редиците си възможно най-голяма
Коментари Харесай

Анет Контавейт стана посланик на Porsche


Очевидно Porsche има намерение да притегли в редиците си допустимо най-голяма част от елита на женския тенис. След като по-рано през годината стартира партньорство с Ема Радукану, през днешния ден немският авто колос разгласи, че новият дипломат на марката е международната №2 Анет Контавейт.

„Много съм щастлива да бъда част от фамилията на Porsche. Благодаря ви, че ми поверихте тази красавица“ – написа естонката в Instagram като текст към фотография, на която театралничи до един от новите модели на компанията.

„Porsche е формален сътрудник на тениса от 40 години. Радваме се, че рез това партньорство ще имаме опция да изградим връзка сред два спорта – автомобилния и тениса. Точно както на пистата, на корта би трябвало да си бърз, акуратен и да предвиждаш ходовете на съперниците. Всичко това изисква големи старания, старателна подготовка и комплицирана логистика, защото тенисистите пътуват непрекъснато. Именно по тази причина сме щастливи, че ще имаме опция да помогнем за развиването на кариерата на Анет“ – разяснява Юси Парнпу, изпълнителен шеф на Porsche Естония.

Първите фотоси на Анет Контавейт в качеството ѝ на дипломат на Porsche можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР