Очевидно от вчера досегашната сглобка си разчиства сметки помежду си,

...
Очевидно от вчера досегашната сглобка си разчиства сметки помежду си,
Коментари Харесай

Нинова: Очевидно от вчера досегашната сглобка си разчиства сметки помежду си

Очевидно от през вчерашния ден досегашната сглобка си разчиства сметки между тях, унищожават и последните останки от държавността. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание по отношение на оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и вчерашните акции.

" Почти не намира думи в българския език, с които да опиша връзките сред тези хора ", сподели тя по отношение на коментар на премиера в оставка акад. Денков за изявление на Делян Пеевски. " Довчера девет месеца безспорна сглобка, с помощта на Пеевски си позволиха конституционните въпроси, бюджета и в този момент внезапно той е най-голямото зло. Лицемерие, предизборна борба някаква ", съобщи Нинова.

Според нея Бойко Борисов и " Продължаваме промяната " са декларирали, че след изборите ще си бъдат дружно ", разяснява още водачът на Българска социалистическа партия

По отношение на великденските добавки за пенсионерите Нинова съобщи, че сегашните оферти - от ГЕРБ и " Възраждане ", рискуват да не съберат кворум.

От Българска социалистическа партия оферират на всички пенсионери до минималната пенсия да получат по 100 лв. великденска добавка, а над минималната пенсия - по 50 лв..

" Това е най-справедливото и работещо решение, като предлагаме парите от това да се обезпечат посредством трансфер от държавния бюджет към бюджета на ДОО, защото там ги няма като запас ", акцентира Нинова. Тя съобщи, че от Българска социалистическа партия ще създадат предлагането си сред първо и второ четене на законопроектите.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР