Очевидно е, че в ПП има проблем, който изисква преоценка

...
Очевидно е, че в ПП има проблем, който изисква преоценка
Коментари Харесай

Иван Христанов: Очевидно е, че в Продължаваме промяната има проблем

" Очевидно е, че в Политическа партия има проблем, който изисква преоценка на дейностите на съпредседателите. "

Това написа в профила си във Facebook някогашният народен представител от " Продължаваме промяната " Иван Христанов, който напусна партията преди 2 месеца.

По този метод той се причислява към позицията, изразена по-рано през днешния ден от някогашния транспортен министър на " Продължаваме промяната " Николай Събев.

" Преди 2 месеца се отдръпнах от Продължаваме Промяната. Ясно заявих за какво - тона на нападателна борба блокира опцията на страната да работи. Това не е укор към Политическа партия, а държание на всички политически сили.
Имаше и друга причина - отхвърлих изрично да вземам участие в скрит план за свалянето на управлението на Продължаваме Промяната. Избрах да бъда чист пред съвестта си, пред хората на България и пред идеалите на демокрацията. Цената за това е висока и малко на брой дръзваме да я платим.
Думите на Ник би трябвало да бъдат чути, тъй като е явно, че в Политическа партия има проблем, който изисква преоценка на дейностите на съпредседателите ", написа Иван Христанов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР