Очевидно е, че напоследък актьорът и тв водещ Герасим Георгиев

...
Очевидно е, че напоследък актьорът и тв водещ Герасим Георгиев
Коментари Харесай

Геро свали 35 килограма с операция

Очевидно е, че в последно време артистът и тв водещ Герасим Георгиев – Геро, е напряко неразпознаваем – очевидно е втален, а изваяната му външност породи редица клюки и спекулации по тематиката по какъв начин е съумял да влезе във форма.

Оказва се, че сътрудникът на Димитър Рачков в „ Като две капки вода “, не е свалил към 35 кг. с известните инжекции за диабетици, нито пък с кето диета или трудно недояждане, а с помощта на бариатрична интервенция.

 

Противно на модата, която в последно време е обзела родните звезди да се подлагат на сходни интервенции в прилежаща Турция, Геро е направил тази процедура в София. Той самичък описа за интервенцията, разкривайки повода, на която се дължи фрапантното му намаляване.

 

Разкрива, че съблюдава някакъв режим, само че генералното е, че си е направил бариатрична интервенция в София, осъществена от доцент Горнев и в този момент стиска палци всичко да е наред. Според думите му за момента всичко е под надзор, няма опасности и се усеща добре.

 

Бариатричната хирургия съставлява хирургично лекуване на болестното затлъстяване  и към момента е малко позната у нас. Според медиците обаче в бъдеще тя ще е главният метод за справяне със затлъстяването и диабет вид 2. Прилага се при прекомерно дебели пациенти, които не могат да отслабнат със спорт или диета.

 

При интервенцията се правят ефикасни промени на храносмилателната система, подпомагащи загубата на тегло. Бариатричната хирургия употребява разнообразни техники за понижаване на размера на стомаха или ограничение на усвояването на хранителни субстанции от червата, или пък композиция и от двете.

 

В случая с Геро е изработен така наречен стомашен байпас, при който се изрязва част от него. Колеги на артиста издават, че интервенцията при него е била извънредно нужна, защото тежестта му от над 130 кг. съществено застрашавало здравето му.

 

С новата си визия Геро ще се впусне в следващото предизвикателство – новото шоу „ Скрита идентичност “, където, както Геро разкри преди време, се изисква бдителност, занимателно е, и има вяра, че ще е пресен лъх в ефира.

Припомняме, че новото предаване ще започва незабавно след „ Капките “ при започване на идващия месец.

 

Преди Геро да признае, че се е подложил на въпросната намеса, феновете смятаха, че се е стопил благодарение на „ инжекциите на Галена “, както стана известен „ Оземпик “-ът, с помощта на който редица родни звезди се вталиха, само че пък за сметка на това повредиха съществено органите си.

Инфо: Уикенд

Тагове: Герасим Георгиев – Геро Оземпик Димитър Рачков „ Скрита идентичност “ „ Като две капки вода “ Нова тв отслабване бариатрична операция
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР