Очевидно е, че между партньорите в управлението прескачат искри и

...
Очевидно е, че между партньорите в управлението прескачат искри и
Коментари Харесай

Цветанка Андреева: Наближават кадрови промени в ДПС

„ Очевидно е, че сред сътрудниците в ръководството прескачат искри и стартира нанасяне на удари в навечерието на политическата акция за локалните избори за добиване на политически дивиденти “, разяснява пред Нова телевизия политологът доцент Петър Чолаков.

„ От тази позиция идват обвиняванията за изчезнали милиарди, само че „ ние сме във властта с тези хора, които са помогнали да изчезнат тези милиарди “, добави той.

„ Темата за националния празник не събира единодушие в обществото. Поради тази причина водачът на по-голямата групировка в ръководството даде заден ход и се извъртя. От позиция на конституционната промяна – там е огромният залог за ограничение на пълномощията на президента “, счита Чолаков.

„ Наблюдаваме надзор, за който няма аналог. Във всички други съдружни ръководства дребният сътрудник излизаше и се оплакваше, а големят – изпълняваше някакви претенции. Този път виждаме действителен надзор в живо време, което е добре за самата изпълнителна власт. В тази сглобка и ротационна коалиция – това е положително “, добави политологът Цветанка Андреева.

„ Наближават кадрови промени в Движение за права и свободи. Делян Пеевски застана единствен представител на Движение за права и свободи. Другите политически фигури се отдръпнаха, което приказва, че там текат някакви процеси и вътрешни промени. Те се хващат за дребните неща. Нямат различия по централните тематики. За службите никой не оспори концепцията за промяна. Беше оспорено сливането на Военното разузнаване с другото разузнаване. Според мен няма разминаване в учредената цел. При детайлите на първи проект е потребността от експертиза “, изясни тя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР