Очевидно Делян Пеевски много болезнено преживява идеята, че 100-те процента

...
Очевидно Делян Пеевски много болезнено преживява идеята, че 100-те процента
Коментари Харесай

Христо Иванов: Пеевски не може да приеме, че трябва да има ясна договорка как ще се носи отговорност

Очевидно Делян Пеевски доста мъчително претърпява концепцията, че 100-те % надзор, който до момента е привикнал, че му се дължат, към този момент не могат да продължат по този метод. Ние опитваме да сложим на масата ясни правила и стандарти. За това е цялата тази нервност. Опитва да въвлече всички в скандал. Това сподели пред публицисти в Народното събрание Христо Иванов от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ по повод думите на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски. 
Прочетете още
Според него това ще въвлече всички и ще направи невероятно продължаването на ръководството. Той го прави, тъй като не може да одобри, че би трябвало да има ясна сделка за това по какъв начин ще се носи отговорност за разпределението оттук насетне на кадровите решения, по какъв начин ще се носи отговорност за разпределението на отговорността, а не на позициите, не инцидентно нападна гражданския бранш, тъй като е ясно, че единственото място, откъдето биха могли да дойдат някакви неутрални оферти за хора, които не са партийно подвластни, са този вид организации и той не може да одобри това, уточни още Иванов.

Той сподели, че Пеевски евентуално има терзания и поради случая с Мартин Божанов - Нотариуса. “Казва се меморандум, тъй като обобщава неща, които сме обсъждали месеци наред с сътрудниците ”, сподели той и добави, че документът е плод на групов труд. Според него Пеевски би трябвало да изясни за какво държавното управление не може да съществува без Движение за права и свободи, само че не посредством демонстрации.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР