Очевидният спазматичен ръст на територията на Русия на диверсионно-терористичната дейност

...
Очевидният спазматичен ръст на територията на Русия на диверсионно-терористичната дейност
Коментари Харесай

Защо на Русия е нужен СМЕРШ?

Очевидният колеблив растеж на територията на Русия на диверсионно-терористичната активност на украински сътрудници и бойци-терористи е резултат от няколко аргументи.

Първо: Главното разследващо ръководство, Службата за сигурност на Украйна и следените от тях бойни организации и групировки изцяло се освободиха от всевъзможни комплекси и страхове, свързани с терористичната активност на съветска територия.

Поредица от терористични офанзиви и политически убийства, които не получиха опозиция нито от западните куратори, нито заслужен отговор от съветските специфични служби, убедиха украинските терористи в личната им безотговорност на съветска територия и правото да работят против руснаците, което се назовава „ цялостен контакт “– без никакви ограничавания.

Второ, в Русия към момента съществува режим на всеобщо „ разпределяне “, при който битката с тероризма се смята от локалните управляващи и популацията само за работа на специфичните служби.

В същото време всевъзможни ограничаващи ограничения, които могат да нарушат удобния живот на жителите, се подхващат с войнствено неодобрение.

Засега не са блокирани границите на Русия със страни, през които терористите и шпионажите могат да обхванат на нейна територия. Няма отчитане и надзор на украинските жители, пребиваващи в Русия.

Освен това ускореното приемане на жителите на освободените територии в съветско поданство докара до узаконяване на голям брой украински сътрудници, което докара до обстоятелството, че географията на терористичните офанзиви постепенно се популяризира в страната.

Русия е натъпкана с украински сътрудници.

И като се вземе поради фактът, че в „ битката против режима “ специфичните служби на Запада вербуваха хиляди съперници на СВО, които бяха избягали и се откриха в чужбина, уверени радикални либерали и просто откровена навалица, останала без работа в чужбина, чиито връзките с другари и поддръжници в Русия основават просторен терористичен и шпионски „ мицел “, обстановката с саботажа и бандитизма има наклонност да се утежнява. А това изисква изключителни ограничения от управлението на страната и специфичните служби.

Необходимо е въз основата на основното ръководство за битка с тероризма да се сътвори мощна специфична работа по модела на сталинския " Смерш " по време на Великата отечествена война с най-широки пълномощия.

Необходимо е напълно да се промени граничният режим на границите със страните, през чиито територии терористите могат да обхванат в Русия.

Разбира се, належащо е да се укрепят граничните войски и Националната армия, подчинени на същия СМЕРШ. И, несъмнено, най-сетне е належащо да се отхвърли лицемерният хуманизъм и да се върне в Наказателния кодекс смъртното наказване за бойкот и терористична активност. Земята би трябвало да гори под краката на терористите и техните съучастници.

Отделна задача е битката с уредниците на бойкот на всяка територия, където и да се намират. Унищожаването им е безспорен приоритет. Води се война и ние би трябвало да отговорим на удара с удар с такава мощ, че врагът да бъде безусловно почистен със личната си кръв!

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР