Очевидец засне доста необмислена постъпка на девойка, която буквално се

...
Очевидец засне доста необмислена постъпка на девойка, която буквално се
Коментари Харесай

Само в Plovdiv24.bg: Опасно и глупаво! Девойка се навря в преобърнатата в подлеза кола

Очевидец снима много недомислена постъпка на госпожица, която безусловно се навря в преобърнатата в подлеза на Водната палата кола. Пловдивчанинът даде фрагментите на Plovdiv24.bg и показа своите усещания от видяното:
" Случката стана към 10 ч. сутринта. Не знам кое беше това младо момиче, само че надали беше самата шофьорка. По-вероятно да е била изпратена да търси нещо. Цялата обстановка за мен си беше доста глупава и рискова. Как и хрумна да се мушне в тази кола, застанала в неестествена поза, още повече беше и рисково. Можеше или да падне нещо върху нея, или да се плъзне колата надолу, или пък да се катурне на една страна. Имаше и много стъкла. Толкова ли беше скъпо това, което откри там, че не можа да изчака да изправят автомобила на 4 колела. Поне от това, което видях аз, момичето влезе, с цел да потърси някакъв телефон и го откри. Явно е бил мега значим, по-голям от здравето. "
Оставяме на вас да прецените оправдавате ли постъпката на това момиче.

Припомняме, че към 5.20 часа тази заран бе получен сигнал за преобърнал се лек автомобил "Нисан Микра " в подлеза на Водната палата. Шофьорката, 27-годишна от Строево, е в болница. С дрегер е открито, че е използвала алкохол - 1.28 промила.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР