Очертаващият се конфронтация на Доналд Тръмп във Върховния съд относно

...
Очертаващият се конфронтация на Доналд Тръмп във Върховния съд относно
Коментари Харесай

Конфликтът срещу SCOTUS на Доналд Тръмп за имунитета може да бъде „карт бланш за диктатура“

Очертаващият се борба на Доналд Тръмп във Върховния съд по отношение на претенциите му за имунитет от правосъдно гонене може да бъде „ карт бланш за тирания “, предизвести специалист.

Федерална апелативна комисия постанови във вторник, че някогашният президент може да бъде изправен пред съда по обвинявания, че е заговорничил да анулира резултатите от изборите през 2020 година, отхвърляйки изказванията му, че е имунитет против правосъдно гонене. Екипът на Тръмп се зарече да апелира, което може да отсрочи делото със седмици или месеци и може да бъде прегледано от Върховния съд.

Но делото, което отива в претъпкания с републиканци Върховен съд, може да има ужасни последствия за Съединени американски щати, предизвести един специалист.

Професор Индерджит Пармар, началник на катедрата по интернационална политика в Сити, Лондонски университет, сподели пред Mirror: „ Въпросът евентуално ще стигне до Върховния съд на Съединени американски щати и това може бъде много значим миг в историята на Съединени американски щати и във връзка с въздействието му върху изборите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР