Очертаващият се като носител на “Златната обувка” на Мондиала Хари

...
Очертаващият се като носител на “Златната обувка” на Мондиала Хари
Коментари Харесай

Хари Кейн: Tрудът ни ще се отплати през следващите години

Очертаващият се като притежател на “Златната обувка” на Мондиала Хари Кейн е оптимист за бъдещето на тима на Англия. По-рано през днешния ден островитяните изгубиха с 0:2 от Белгия в борбата за бронзовите медали на Световното състезание.
 Белгия - Англия 2:0 @@@
“През второто полувреме играхме добре и ги измъчихме - разяснява нападателят на Тотнъм. - Бяхме сложили противника напрегнат, само че вторият гол ни прекърши. Белгийците са превъзходен тим и макар че дадохме всичко от себе си, те заслужиха успеха. Може би този излаз на срещата е логически, тъй като единствено преди няколко дни изиграхме 120 минути. Все още има какво да учим на сходни конгреси. Този тим желае да се развива и това важи за всички ни. Правим всичко дружно и съм сигурен, че това ще се отплати в идващите години. Разочарован съм, че в последните мачове не съумях да отбележа, само че в случай че преди началото на шампионата някой ми беше споделил, че ще стигнем до полуфинал и аз ще печеля “Златната обувка”, надали щях да му допускам.”
d
Кейн има 6 гола на своята сметка, а от финалистите най-близо до него са Килиан Мбапе и Антоан Гризман с по 3 попадения.
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! ГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ТУК! ГАЛЕРИЯ С ФЕНОВЕТЕ НА БЕЛГИЯ ТУК! ГАЛЕРИЯ С ФЕНОВЕТЕ НА АНГЛИЯ ТУК! ГАЛЕРИЯ ОТ НАГРАЖДАВАНЕТО ТУК! Мондиал 2018 bronze кръг, събота 14 юли  Белгия 2:0краен резулат  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР