Очарователната Теодора Мудева - Мис България 2018 г. бе специален

...
Очарователната Теодора Мудева - Мис България 2018 г. бе специален
Коментари Харесай

Мис България 2018 бе специален гост на Годишни награди за пътна безопасност

Очарователната Теодора Мудева - Мис България 2018 година бе специфичен посетител на осмите Годишни награди за пътна сигурност. Тази година те бяха  разпределени в шест категории, като красивата бургазлийка връчи премиите на спечелилите в категория " медии ".

Още при първите си изяви откакто завоюва влиятелното първо място в националния конкурс за хубост, Теодора съобщи предпочитание да се включва и прокарва разнообразни обществени и публични дела. За красивата бургазлийка е от значително значение да придаде един по-различен смисъл на завоюваната купа. Според нея верният път за това е заявяването на съпричастност по тематики от всекидневието, които вълнуват обществото и институциите, като войната по пътищата.

" Мисля, че от ден на ден хора би трябвало да бъдат ангажирани с тематика като тази, като с изключение на медиите, институциите, другите асоциации и Неправителствени организации, ангажимент би трябвало да имат и разпознаваеми лица от арт средите и шоу бизнеса ", е безапелационна Теодора Мудева.

Наред с наградените по време на формалната гала на " Годишните награди за пътна сигурност " специфични посетители бяха зам. министрите на МВР  Красимир Ципов и Стефан Балабанов, този на превоза Ангел Попов, като и шефът на Изпълнителна организация Автомобилна администрация - Бойко Рановски. Събитието почетоха и доста представители на разнообразни институции и Неправителствени организации.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР