Очарователна преводачка от Пловдив направи запомняща се игра в Стани

...
Очарователна преводачка от Пловдив направи запомняща се игра в Стани
Коментари Харесай

Преводачка изненада Билалов в Стани богат

Очарователна преводачка от Пловдив направи запаметяваща се игра в " Стани богат " и накара Михаил Билалов на няколко пъти да се изненада прелестно поради положителните си разсъждения.

Във вчерашното издание на предаването Николета Георгиева продължи присъединяване си от предната седмица, навлизайки в по-сложните въпроси. На няколко пъти бе спомената и бабата на участничката, която ѝ е дала доста съответни препоръки за тактиката в играта. Един от изненадващите моменти пък бе, когато се оказа, че преводачката не знае, че Паганини е свирил на цигулка и ѝ се наложи да потърси помощ от публиката.

 undefined

След това тя се ядоса, че не се е доверила на интуицията си и стартира да дава по-уверени отговори. Разсъжденията ѝ обаче, на моменти, бяха много комични и все пак симпатични. На един от въпросите, да вземем за пример, който гласеше – в кой български град блоковете имат неповторими имена – тя се сети, че знае този факт от човек, с който е ходила на планина, само че въпреки всичко не помнеше дали е от Русе или от Видин.

" Въпросът е елементарен! ", съобщи Билалов. " Важното е да не излезе, че играчът е елементарен! ", отвърна пловдивчанката, която в последна сметка стигна до верния отговор – Русе. С уместно потребление на различен жокер преводачката стигна до сумата от 3000 лв., а най-после й се падна въпрос за международни столици, който много я затрудни.

 undefined

" Името на коя столица е формирано от 21 думи? ", гласеше той, а тя изсипа куп разнопосочни разсъждения на глас, множеството от които не изключително точни и под формата на въпроси. " Ама за какво ме питаш?! ", реагира с престорено неспокойствие Билалов, който мъчно криеше, че се забавлява доста с обърканата Николета, която в крайна сметка се обади на другар, само че той не съумя да ѝ помогне.

Използвайки интуицията си на преводач, тя реши, че столицата с име от 21 думи, е Буенос Айрес, тъй като дългите имена са присъщи за Латинска Америка. Да, но не - правилният отговор се оказа Банкок.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР