Очакват се хиляди българи да преминат българо-гръцката граница и днес.

...
Очакват се хиляди българи да преминат българо-гръцката граница и днес.
Коментари Харесай

За пореден ден - адски трафик запушва Кулата

Очакват се хиляди българи да преминат българо-гръцката граница и през днешния ден. Пригответе се да чакате!

Огромното запушване на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ продължава към този момент четвърти ден. В 7:20 часа в неделя заран опашката от коли, пътуващи за Гърция към този момент е дълга 2 километра. Изходът на автомагистрала „ Струма “, директно преди Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата “ е затапен изцяло.

Пътуващи споделят, че за море би трябвало да се тръгне в 3 часа през нощта от Благоевград, а попаднали в запушване преди пункта споделиха, че ще стигнат на море в южната ни съседка тази вечер. Пред пункта чакат и доста рейсове, пренасящи туристи от по този начин наречените „ екскурзии за един ден “.

Те са желани в югозапада защото за 25 лв. си един ден на морето потегля се в 6 часа сутринта и се прибират към 20 часа, само че в този трафик действително на море в Гърция максимумът на престоя е 6 часа.

Трафикът на транспортни средства в посока Гърция се усилва, както и задръстването от коли. Според Ива Илиева, представител на туристическа организация, казусът е от две седмици поради условие документите на децата да минават през електронен читател за инспекция. / Новини Лондон
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР