Очаквано предвид развитието на първи тур, БСП печели изборите в

...
Очаквано предвид развитието на първи тур, БСП печели изборите в
Коментари Харесай

Пенчо Милков след победата: Русенци не искат авторитарно управление

Очаквано поради развиването на първи тур, Българска социалистическа партия печели изборите в Русе. Червеният претендент Пенчо Милков събира към 57-60% поддръжка по екзитпол, до момента в който Диана Иванова от ГЕРБ е със единствено 35-38% поддръжка.
Милкова ще ръководи в много " пъстър " общински съвет - с цели 10 партии в него.
Русенци не желаят властническо ръководство. Те го демонстрираха ясно с избора си на съветнции. Те не желаят да натрапвам моето мнение посредством политическата мощ. Мисля, че това ще бъде наша политика. Ще стартира да работя за това, което е общо. От на следващия ден стартирам да работя за обединяването на Русе. Това съобщи малко след 20:00 часа Милков пред Нова телевизия.
Относно това по какъв начин ще се оправи с мръсния въздух в града, той показа, че кметът на общината няма тази власт да затваря предприятия, само че ще бъде деен, ще работи за това, тъй като " това е непоносим проблем за всички жители на Русе ".
" Русе е северната столица на България, единствено би трябвало да насочим прожекторите към нея ", сподели в умозаключение кметът на Русе.
Още резултати от днешния балотаж - ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР