Очаквано мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп спечели наградата за най-добър

...
Очаквано мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп спечели наградата за най-добър
Коментари Харесай

Клоп и Обамеянг обраха наградите за септември във Висшата лига

Очаквано мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп завоюва премията за най-хубав управител на месец септември във Висшата лига. “Червените ” завоюваха и трите си мача в шампионата през предишния месец и по този метод продължиха със 100-процентовия си актив от началото на сезона.

Мърсисайдци се оправиха с Нюкасъл вкъщи и записаха триумфи при гостуванията си на Челси и Шефилд Юнайтед. По този метод Клоп победи конкуренцията на Еди Хау (Борнемут), Франк Лампард (Челси) и Брендан Роджърс (Лестър Сити), с цел да завоюва наградата за втори следващ път. За 52-годишния немски експерт това е пето сходно отличие, като той е бил номер едно още през септември 2016, декември 2018, март 2019 и август 2019.

Ливърпул стартира сполучливо и октомври месец, откакто записа победа при семейството си на Лестър с 2:1. В идващия кръг “червените ” гостуват на огромния си противник Манчестър Юнайтед на 20 октомври.

Голмайсторът на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг завоюва обичайна премия за най-хубав състезател във Висшата лига за месец септември. Габонският нападател означи пет гола в четири мача за “артилеристите ” за шампионата, което му донесе второ отличие за състезател на месеца след октомври 2018. С головете си през септември Обамеянг донесе на своя отбор шест точки. Той се разписа два пъти за равенството 2:2 с Уотфорд, вкара при ремито 1:1 с Манчестър Юнайтед, означи един гол в дербито на Северен Лондон с Тотнъм, приключило 2:2 и вкара късен надвит гол против Астън Вила. 30-годишният нападател, който стана голмайстор на Висшата лига дружно със Садио Мане и Мохамед Салах през предишния сезон, към този момент има седем гола от началото на акцията, като изостава само от Тами Ейбрахам и Серхио Агуеро, които са вкарали по осем попадения. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР