Очаквано Хеброс бус не успява да покрие изискването за изпълняването

...
Очаквано Хеброс бус не успява да покрие изискването за изпълняването
Коментари Харесай

„Хеброс бус“ продължава да не изпълнява курсовете си, взимат му още една линия

Очаквано „ Хеброс бус ” не съумява да покрие условието за изпълняването на курсовете на автобусните си линии в Пловдив. След като през януари Община Пловдив трансферира линия 6 на „ Автобусни транспорти “, наподобява че ще остане без още един маршрут.
Прочетете още
От градските управляващи желаеха Дошков в границите на месец – до 15 февруари да вдигне осъществяването на курсовете си по останалите си 4 линии - 7,29,37 и 99.  Това се очакваше поради, че той има по-малко линии, само че по този начин и не съумя да ги вкара в минимума покриване на маршрутите.  В разнообразни дни има неизпълнени с до 10 рейса от общо 27 рейса, които се движат по четирите линии, или над 30%.

Поради това от Община Пловдив ще предложат линия 29 да бъде дадена на различен от превозвачите в консорциума – една от компаниите на Петков Ангелов или „ Автотранс Чолаков “. Решението би трябвало да бъде взето посред им.  Рокадата може да стане при започване на март. При отвод от градските управляващи са заплашили, че ще прекратят целия контракт, което визира и останалите превозвачи.

 

 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР