“Очакванията ми са да излезем мотивирани, да покажем добро лице,

...
“Очакванията ми са да излезем мотивирани, да покажем добро лице,
Коментари Харесай

Николай Панайотов: Левски играе доста добър футбол, излизаме за победа

“Очакванията ми са да излезем стимулирани, да покажем положително лице, да опитаме да се надиграваме с Левски и да излезем като спечелили в мача “. Това съобщи треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов преди мача с Левски от 16-ия кръг на Първа лига, който ще се играе на следващия ден на стадиона в Бистрица.


“Левски играе много добър футбол. Имаха възходи, в някои мачове не съумяха да победят, само че са от тимовете, които пробват добър футбол. Трябва да покажем лице, с цел да победим. Ако не покажеш лице и темперамент в този мач, няма по какъв начин да вземеш мача. Нас като цяло не ни интересува Левски с кого ще излезе. Ние им следим всички мачове. Не е единствено Уелтон, съставът им е окомплектован. Няма да излезем по различен метод поради неналичието на Уелтон. За тях може да е липса, само че нас не ни интересува и е значимо ние по какъв начин ще играем “, съобщи експертът.

“Реян Даскалов към момента се лекува, а Стоян Стоичков има мускулна контузия. ”, сподели той по отношение на кадровите проблеми в тима. “Със сигурност не излизаме в мачовете за тъждество. Стараем се тимът да надгражда, да стоим добре в офанзива, да се надиграваме. Нашата цел не е да чакаме тимовете. Имаме положителни футболисти, с които да се противопоставим против всеки тим и нашата цел в домакинските мачове е да победим. В някои мачове не се получи и би трябвало да променим това нещо, с цел да бъдем ефикасни “, приключи Николай Панайотов.

Двубоят сред ЦСКА 1948 и Левски от 16-ия кръг на Първа лига ще се играе във вторник от 17:30 часа. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР