„Очакваме ПП да проведе до края разговорите за подкрепа на

...
„Очакваме ПП да проведе до края разговорите за подкрепа на
Коментари Харесай

БСП одобри управленската програма, предлага същите министри за новия кабинет

„ Очакваме Политическа партия да организира до края диалозите за поддръжка на държавно управление и да подсигурява 121 депутати - минимум. Ако те не обезпечат тази поддръжка, на следващия ден няма да бъде импортиран кабинет. Ако такава бъде обезпечена, Българска социалистическа партия утвърждава програмата за държавно управление. Удовлетворени сме от нея поради мощния социално-икономически пакет. Имаме поради - безплатните учебници и медикаменти за деца, увеличение на вдовишката добавка за пенсионерите, целият пакет поддръжка за младежите и фамилиите “, посочи тя.

Ако кабинет бъде формиран, Българска социалистическа партия ще предложат същите четирима министри, които са и в настоящето държавно управление. Това са самата Корнелия Нинова, Георги Гьоков, Иван Иванов и Христо Проданов. В управническата стратегия също по този начин е включено настояването на Българска социалистическа партия за опит за обновяване на дипломатическите връзки сред България и Русия.

На въпрос дали се плануват нови министерски постове за Българска социалистическа партия в проектокабинета, Нинова съобщи, че това зависи от договарянията на „ Продължаваме Промяната “ с останалите политици.

Вчера лидерката на социалистите призна, че Българска социалистическа партия към момента има бележки по плана на управническата стратегия и по тази причина организира нов диалог с Асен Василев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР