Очакваме днес да бъде подписано коалиционното споразумение за бъдещо управление,

...
Очакваме днес да бъде подписано коалиционното споразумение за бъдещо управление,
Коментари Харесай

Христо Иванов очаква днес да бъде подписано коалиционното споразумение

Очакваме през днешния ден да бъде подписано съдружното съглашение за бъдещо ръководство, сподели в отговор на журналистически въпрос в Народното събрание ръководителят на ПГ на "Демократична България " Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

За нас беше значимо да е ясно, че ние даваме поддръжка на мандатоносителя - "Продължаваме Промяната ", и в този смисъл подписването ще бъде на двустранна база, обясни той. Иванов сподели, че персоналните въпроси са ги обсъждали единствено с мандатоносителя и е редно той да ги разгласи.

Попитан дали, в случай че Корнелия Нинова влезе в бъдещия кабинет, това няма да е проблем за "Демократична България ", Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския разяснява, че в случай че всички участници в съглашението, седнат да изброяват проблеми, могат да се намерят доста и по тази причина му е по-лесно да се концентрира върху това, което могат да дадат като решение, и то сега е по-важно. Ние с военачалник Атанасов, точно с цел да не товарим тази структура прекалено много с политизация и партизация, не сме в нея, добави той.

Относно покана към Бойко Рашков да остане като министър, Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския разяснява, че не знае дали Рашков е получил покана или не и не знае за какво, само че забележките на Демократична България не са били лични и не са били ориентирани против него. Нашите забележки в този бранш в никакъв случай не са били част от изискванията, които сме поставяли за нашата поддръжка или за сключване на съдружното съглашение, и ние се надяваме, че нужният баланс ще бъде реализиран в продължаващата работа на кабинета и другите назначения, които предстоят да бъдат направени, добави той.

Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския означи какъв брой е било значимо да има постоянен кабинет и това държавно управление и болшинство с цялата му трудност да подсигурява една стратегическа цел, която от Демократична България са си били сложили - ръководство, което да не зависи за своите решения от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

По думите му, това е доста по-важна причина за по-нататъшните промени в дълбочина. В целите на това ръководство са застъпени доста значими за нас тематики като правосъдната промяна, електронното ръководство, опазването на околната среда - области, в които се надяваме да имаме принос и да се стигне до решения, уточни Иванов и добави, че гледат на това ръководство с вяра.

Не желая никого да подлъгвам - ще бъде комплицирано по доста аргументи, само че всички ние би трябвало с нужната съвестност и схващане за отговорността да работим тези сложности да бъдат преодолени, съобщи Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР