Очаквам в най-скоро време да имаме резултат от акцията по

...
Очаквам в най-скоро време да имаме резултат от акцията по
Коментари Харесай

Радев: Очаквам в най-скоро време резултати от акцията в Черно море

Очаквам в най-скоро време да имаме резултат от акцията по търсене и избавяне, съобщи президентът Румен Радев във връзка авиоинцидента с наш изтребител в акваторията на Шабла тази нощ. Както към този момент ви информирахме, МиГ- 29 изчезна от радарите и падна в Черно море при осъществяване на подготвителна задача по време на тактическото обучение с бойни стрелби " Шабла 21 ". В Шабла към този момент са служебният министър председател Стефан Янев и служебният боен министър Георги Панайотов, който заяви, че регионът на рухване на самолета към този момент е открит. Той заяви, че водачът не е подал сигнал за планове да катапултира, не е и търсил връзка с базата, което навежда на мисълта, че се е случило нещо ненадейно.

Всички налични сили и средства са мобилизирани в интервенцията по търсене и избавяне, само че какво тъкмо се е случило, ще има явен отговор, когато се намери т.нар черна кутия, сподели още Румен Радев при започване на среща с управленията на КНСБ и КТ " Подкрепа " на " Дондуков " 2 по обед.

Държавният глава прикани за въздържаност и отбягване на спекулации по отношение на авиокатастрофата на военния аероплан от състава на българските Военновъздушни сили. Най-важното сега е ориста на водача. Познавам го като прелестен човек и експерт ", добави Радев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР