Очаквам Славия да ни подаде ръка. Това обяви треньорът на

...
Очаквам Славия да ни подаде ръка. Това обяви треньорът на
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Очаквам Славия да ни подаде ръка

Очаквам Славия да ни подаде ръка. Това разгласи треньорът на Черно море Илиан Илиев пред " Канал 3 ". „ Моряците” откриват идващия шампионат точно против отбора на Златомир Загорчич, само че сега от първия тим съвсем никой не тренира поради многото случаи на ковид в състава.

„ В българския футбол би трябвало да се вземат съответни ограничения по отношение на ковид. Говорих с представители на Етър и те се съгласиха мачът им против Черно море да бъде отсрочен, а от Славия нямаме никакъв отговор. Очакваме от Славия да ни подадат ръка, или най-малко да кажат съгласни ли са или не мачът против нас да бъде отменен”, сподели Илиев.

Илиев загатна и за интензивността на Венци Стефанов в медиите, само че единствено когато някой каже неприятно за него или Славия:

„ Ако бях споделил нещо неприятно за тях, отговор незабавно да е имало от страна на Венци Стефанов, а в този момент – нищо. Ние нямаме боязън да играем с юноши, само че шампионата е ново и желая да сме равнопоставени. Ако беше различен клуб, обстановката щеше да е друга”.

Илиев насочи и рецензия към БФС:

„ Не може просто календарът да върви и да се запълват телевизионни стратегии. Сега съм сигурен, че ще ни сложат първи мач в петък, с цел да покажат, че молбата ни им е предходна около ушите”.

„ Не правилно, че коронавирусът е подбив, има и съществени неща. Всеки от тима имаше някакви признаци. Някой губи подушване, различен има температура, трети – болки в гърлото”.

„ Тестовете за ковид би трябвало да са ефикасни, а не протоколни. Изискванията би трябвало да се съблюдават. Искаме съответни отговори”, сподели още Илиев. efbet Лига 1 кръг, събота 8 август  Славия 18:00  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР