"Очаквам с интерес сблъсъка между Крум Зарков и Корнелия Нинова

...
"Очаквам с интерес сблъсъка между Крум Зарков и Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Александър Симов: Нинова е успешен лидер на БСП

"Очаквам с интерес конфликта сред Крум Зарков и Корнелия Нинова - той ще е потребен за Българска социалистическа партия. И двамата са значими фигури, ще има конфликт не сред врагове, а за това накъде ще поеме партията. Зарков е заслужен за този пост, само че Нинова не е сатанинска фигура и има огромни заслуги за Българска социалистическа партия. Не виждам никаква причина да не бъде вицепремиер и водач на партията по едно и също време. Продължавам да считам, че тя е сполучлив водач ". Това съобщи в поредицата "7 със 7 " Александър Симов от Българска социалистическа партия.

По думите му за първи път в социалистическата партия се е провела същинска борба против задкулисието. "Разделихме се с доста фигури, които бяха негов знак. Пример е Георги Гергов ", разяснява Симов.

"Явяването на три избора беше висшо тестване и изпитание, отнемащо доста сила и персонално време. Годината беше кошмарна за резултатите на Българска социалистическа партия. Те бяха пагубни. Сега имаме опция да осъществяваме своите хрумвания, само че огромните диалози за проблемите ни занапред предстоят. Българска социалистическа партия отиде на изборите вътрешно скарана и трагично разграничена и гласоподавателите не припознаха силата, която да извърши смяна ", показа той.

Според него опозицията е почнала да се оформя при две основни промени в Българска социалистическа партия – директният избор на водач и мандатността на народните представители. "Оттогава стартира лична борба против Нинова. Изсипаха се доста мръсотия и клевети. Искам да имам право на глас, а освен партийният хайлайф да взема решение ", разяснява Симов.

Относно правосъдната промяна той увери, че Българска социалистическа партия има твърда позиция. "Искаме оставката на Гешев, както и закриването на Спецпрокуратурата и Спецсъда ", уточни депутатът.

По здравната тематика той акцентира, че никой не може да задължи хората да се имунизират, защото това ще провокира напрежение. "Кампанията би трябвало да е по-различна, тъй като имунизацията е единствената ни гаранция, че няма да затваряме стопанската система и няма да има нов локдаун ", сподели още Симов.

Според него една от огромните неточности за 2021 година е методът на въвеждане на зеления документ. "Ако има народен представител, който откаже да се съобрази със документа, по какъв начин тъкмо ще го спрем да упражни активността си? Но в Народно събрание би трябвало да се влиза с подобен документ, както и на всички места другаде ", безапелационен е Симов.

Намерението на „ Възраждане “ да влезе дружно с гласоподавателите си в Народното събрание при положение на въвеждане на наложителен зелен документ депутатът от левицата дефинира като "холивудска продукция ", която няма да се осъществя. „ Всяко деяние, обвързвано с пандемията, се политизира. Не одобрявам това за обикновено “, приключи Александър Симов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР