Очаквам оставката на заместник-кмета Илиян Павлов още днес, както и

...
Очаквам оставката на заместник-кмета Илиян Павлов още днес, както и
Коментари Харесай

Иван Таков: Очаквам оставката на заместник-кмета Илиян Павлов още днес

" Очаквам оставката на заместник-кмета Илиян Павлов още през днешния ден, както и неотложно връщане на остарялата организация на придвижване в центъра на София ", съобщи Иван Таков, ръководител на групата на МК " Българска социалистическа партия за България " и на комисията по превоз и пътна сигурност в СОС, оповестиха от пресцентъра на Столичната община.

Той направи коментара във връзка решението на Административния съд-София град от през вчерашния ден, което потвърди несъмнено, че направената метаморфоза на придвижването на булевардите " Патриарх Евтимий ", " Витоша ", " Скобелев " и улица " Фритьоф Нансен " е противозаконна. Съдът постанови също " да бъдат абсолютно прекъснати дейностите, осъществявани от длъжностни лица от Столична община, разпоредени от зам.-кмета по превоз Илиян Павлов, по отношение на въвеждане на нова непрекъсната организация на придвижването посредством разчертаване на нова пътна маркировка, слагане на пътни знаци, преградителни уреди и т. н. ".

" С това решение българският съд потвърди също самонадеяността и безотговорността на заместник-кмета по превоз, разяснява Иван Таков. - От първия ден, в който станахме очевидци на осъществяването на реорганизацията на придвижване, настоявам, че тя ще коства доста скъпо на софиянци. По груби сметки досега са похарчили над милион. Сега чакам със същата увереност, с която сътвориха хаоса в центъра, след възобновяване на остарялата организация на придвижване да се включат в намирането на решение, което да удовлетворява всички наранени страни. Защото ние не сме нито против велоалеите, нито против по-бърз градски превоз ", написа БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР