Очаквам да приключи цялата реконструкция на бул. Дондуков“, заедно с

...
Очаквам да приключи цялата реконструкция на бул. Дондуков“, заедно с
Коментари Харесай

Фандъкова с важни новини за софиянци относно ремонта на "Дондуков" и "Кракра", каза кога ще приключат "разкопките"

Очаквам да завърши цялата реорганизация на бул. „ Дондуков “, дружно с ул. „ Кракра “ до края на месец октомври. Работи се доста съществено. Това сподели пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова. „ От на следващия ден се пуска придвижването по „ Кракра “ и продължава цялостната реорганизация на бул. „ Дондуков “ с подмяната на настилката, връщането на паветата. Затруднено е придвижването и ще бъде затруднено, за жалост през септември и октомври, само че апелирам за опрощение, уповавам се, че ще се получи добре – с актуализирани тротоари, с сменени осветителни тела и най-много със опазване на велоалеята, която успяхме да включим в плана “, уточни тя.

На въпрос за проблеми с нощното осветяване в столицата Фандъкова сподели, че сигналите за проблеми с осветителните тела се ревизират. „ Затова са компаниите, които би трябвало да извършват тази задача и районните кметове. Днес получих сигнал за парка на НДК. Надявам се бързо да бъдат отстранени тези проблеми “, добави кметът.

Фандъкова разясни, че от неделя стартира осъществяването на бул. „ Овча купел “, което планува цялостна замяна на трамвайните линии с нова за София технология. „ Надяваме се, че ще бъдат по-добри и по-безшумни “, сподели тя.

„ Обезопасихме къщичката „ Вишнева “, тъй че да не ѝ въздействат възможни дъждове и градушки, с цел да не се унищожи в допълнение “, уточни Фандъкова. По думите ѝ тя е извънреден монумент и обичано място на софиянци. „ Ще се работи непрестанно и доста интензивно, с цел да можем да я забележим още веднъж в целия и искра, че и по-добър “, заяви кметът на София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР