„Очаквам БСП да върнат мандата максимално бързо. Не правят нищо

...
„Очаквам БСП да върнат мандата максимално бързо. Не правят нищо
Коментари Харесай

Даниел Митов: МВР се разлага, по болшевишки Рашков плаши хората да не гласуват

„ Очаквам Българска социалистическа партия да върнат мандата оптимално бързо. Не вършат нищо друго, с изключение на да бавят и да нарушават конституцията. Държат се за столовете си, въпреки и седмица повече. Аз не мога да схвана Кирил Петков нас ли ще упрекна, в случай че нещо в дома му се е счупило. Демократична България се излъчваха сами. Който е чул – чул, който видял – видял. На тази намира се направи по този начин, че Има Такъв Народ да напусне договарянията. Няма бели и черни. Аз виждам единствено сиво и неспособност да се сформира държавно управление. Изборът на шефа на КЕВР е проблем на държавното управление. Записите бяха популяризирани от всички. Нямам информация да сме се месили. Ние сме дясна партия и традицията е да сме антикомунисти. Когато става дума за пост, който дава отговор за значима работа, не можем да позволим това да е някогашен член на Държавна сигурност “. Това съобщи депутатът и някогашен външен министър Даниел Митов пред Българска национална телевизия.

„ Министерство на вътрешните работи се разпада и се разлага. Виждаме по улиците пияни и дрогирани водачи и полицията не може да се оправи. На Бойко Рашков му е отговорна прокуратурата. Истината е, че тези хора не могат да свършат една работа. По време на акцията Рашков хвърля фойерверки, по-късно го забравяме, до момента в който не изигра болшевишката роля да плаши хората, с цел да не вървят да гласоподават. Ние към този момент сме потвърдили това в зала. Движение за права и свободи имат купища въпроси към вътрешния министър. Това е политическа принуда. Въвеждането на хартиените бюлетини е европейска процедура. С машините се вкарва неофициално изборен ценз. Иван Иванов би трябвало да се върне и да извършва отговорностите си като ръководител на КЕВР. Той, несъмнено, може да подаде оставка и да откаже, само че приказвах с адвокати, които са безапелационни, че той е законният ръководител на комисията “, сподели още Митов.

Той добави, че занапред ще се търси кой е виновникът страната ни да купува още веднъж съветски газ, само че посредством медиатори, което прави цената му по-висока. „ Ако няма газ, изпадаме в рецесия. Всички предприятия ще спрат да работят. Не се занимавам с газ, само че в последна сметка има комисия и съпротива. Решението би трябвало да се вземе от Народното събрание и от държавното управление. Българската конституция не разрешава повече това калище да съществува. Всички се въргалят в калта и махат с ръце и крайници. Зрелостта е значима за политиката, не е задоволителен единствено ентусиазмът. Управляващите ни обясняваха, че „ Газпром “ са им сложили изискване да заплащат в рубли, само че се оказа, че за петрола не е по този начин. Аз съм първият, който ще застане зад прекратяването с съветските зависимости, само че не се прави по този начин “, сподели още Даниел Митов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР