Очаквах подобно нещо – имаме случай с много тежка социопатия.

...
Очаквах подобно нещо – имаме случай с много тежка социопатия.
Коментари Харесай

Случаят Полфрийман: Христо Монов разкритикува и Данаил Кирилов

Очаквах сходно нещо – имаме случай с доста тежка социопатия. Това е човек, който не признава виновността си – той живее с мисълта, че е направил нещо положително, убивайки човек. Странно ми е настояването на юриста му – той цитира, че клиентът му приема отговорността за личното си престъпно държание, осъзнава обстоятелствата. Това съобщи някогашният народен представител на Българска социалистическа партия от 42 Народно заседание и психолог Христо Монов разяснява дейностите на Джок Полфрийман, като последните му думи се отнасят за правосъдното съвещание за освобождението на австралиеца, наказан за убийството на сина му.
Виждам демоничен проект да се злепостави страната – той ще почне да води каузи против страната с приятелите си от Хелзинкския си комитет, изясни Монов пред Нова телевизия.
Монов изрично отхвърли версията, че Полфрийман в действителност е атакуван. Да не дава Господ да има такива помощници, които се разхождат с нож и отвертка в джобовете и шест месеца живеят без документи в България, съобщи психологът. Той е безапелационен, че няма никакви нападнати от компанията на сина му.
Защитата на Полфрийман твърди, че очевидците - другари на Андрей Монов, са затаили истина пред съда, а експертизата на записите е манипулирана. Става въпрос за ТОЗИ ЗАПИС! Иначе приятелите на Монов също дадоха отговор на записа - ЕТО ТАКА!
Монов счита и, че тримата съдии от Върховен касационен съд, освободили Полфрийман, нямат място в правосъдната система. Това са Калин Калпакчиев, дъщерята на представляващия Висш съдебен съвет Боян Магдалинчев – Виолета, както и Весислава Иванова. Бившият народен представител счита, че те обслужват политически ползи, на групичка към някогашния правосъден министър Христо Иванов.
От Данаил Кирилов какво да желая – от човек, който приема да го назовават " Дани ", продължи някогашният народен представител. Как може да приемаш в кабинета си един освободен палач? Какво ново му сподели за изискванията в пандизите в България? А що се отнася до обновяване на делото, нямам нищо срещу – тогава се надявам присъдата да е доживотна, посочи Монов. За Монов Полфрийман в България е воин и се храни от медийната си популярност, само че в случай че се върне в Австралия, ще си е " неудачник ", без обучение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР