Очаква ви неспокоен ден, бъдете внимателни. Вижте какво вещаят звездите

...
Очаква ви неспокоен ден, бъдете внимателни. Вижте какво вещаят звездите
Коментари Харесай

Очаква ви неспокоен ден, бъдете внимателни

Очаква ви разтревожен ден, бъдете деликатни. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Днес на Вашия обичан човек ще се коства, че сте по-добри, в сравнение с сте в действителност. Това значи, че ще Ви възнася до небесата и ще Ви смята за най-хубавия човек в света, или най-малко ще мисли, че принадлежите към кастата на най-хубавите. За страдание този ден ще завърши, и на следващия ден очите му ще се отворят за истината. Бъдете подготвени за това.
Телец
Ден, в който съществено би трябвало да се замислите, до какъв брой съществени са тези връзки, които сте привикнали да цените толкоз доста. Откриващите се вероятности наподобяват изумително примамливи и мъчно устоявате на съблазъна да поемете по нов път, като откриете чиста страница с живота си. Главното, което в този миг чакат от Вас звездите е, убеденост св себе си. Правейки извод, отхвърлете подозренията и престанете да се оглеждате обратно, тъй като подозренията няма да доведат до нищо хубаво. В деловите връзки се подгответе за упоритост, граничеща с настъпателност, а в персоналните следва да покажете безгранична миролюбивост.
Близнаци
Днес е удобен ден, с цел да запознаете своя обичан човек с родителите и приятелите си – изобщо – с тези, които са Ви скъпи и близки. Именно през този ден е огромна вероятността, те взаимно да се харесат и по-късно да имат предпочитание, да продължат общуването.
Рак
Очаква Ви разтревожен ден. Ще се появят проблеми и компликации, които сте се надявали да избегнете, и по тази причина не сте подготвени за тях нито материално, нито морално. Да се гледат обстоятелствата непосредствено няма да е изключително прелестно и може да се опитате да се скриете от тях зад илюзии и очаквания, само че това единствено ще задълбочи създалата се обстановка. Няма да е елементарно, да намерите общ език с обкръжаващите, а даже и близкият Ви човек, на който разчитате и от който очаквате помощ, ще Ви предизвиква несъзнателно болежка. Но в това време денят не е лишен и от своите плюсове, а един от тях е, да реализирате някаква своя отдавнашна концепция.
Лъв
Днес можете да бъдете нападнатаи от краен нарцисизъм. Ще забравите, че съществува още нечие мнение, и че Вашата половинка също има право на щастие…. Днес за Вас над всичко ще застане Вашето персонално благоденствие. Понякога това е потребно, само че стига да не е прекомерно постоянно.
Дева
Добрата вест се заключава в това, че Ви следва доста спокоен и прелестен ден. Лошата вест е, че това няма да продължи постоянно, и надали ще можете да извършите доста. При изискване, че се помирите с неговата непроизводителност, ще можете да се избавите от всяко задължение, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че през днешния ден не би могло да разчитате на какъвто и да било триумф. В последна сметка, това е дребна отмора в графика и не би провокирала изключително безпокойствие у който и да било.
Везни
Не си заслужава през днешния ден да вкарвате негативни страсти в фамилните и сантименталните връзки, и по тази причина по всякакъв начин се старайте да ги избягвате. Може да зародят нови хрумвания за повишение на деловата интензивност, свързани със взаимни финансови предприятия, както и свързани с изкуството.
Скорпион
Ако приказваме по същина, целият Ви живот е учреден на способността Ви да водите договаряния. Малко отстъпвате, малко Ви остъпват, и постигате взаимоизгодно съглашателство. Днес един от договарянията, които водите, ще изгуби баланс. Ако Ви се коства, че жертвате прекомерно доста, надигнете глас. Ако се върнете на масата за договаряния, имайки в главата евентуално решение, изцяло евентуално е, втората страна да изрази предпочитание за наново разискване, с цел да стигнете до позитивен резултат.
Стрелец
По принцип за Вас през днешния ден напълно не е наложително да се срещате с Вашата втора половинка. Така или другояче Вие авансово ще знаете каво може да Ви каже и по какъв начин ще реагира на всяко Ваше деяние. Впрочем, в случай че желаете да ревизирате своята прозорливост и да получите наслаждение от връзки от сходен жанр, тогава за какво не?
Козирог
На Вашия обичан през днешния ден ще се коства, че не е заслужен да бъде паралелно с Вас. Вашата цел би трябвало да е, да го убедите в противоположното, в случай че, несъмнено, желаете да продължавате връзките си с него. От степента на Вашата меродавност ще зависи блясъка на неговите очи.
Водолей
През целия ден са вероятни дребни неприятности в на практика проект. Възможни са досадни гафове в бизнеса, в работата, или свързани с налози и завещание, както и в половата сфера. Опитите да се завърже или поддържа другарство с някого си, има огромна възможност да завършат за вас неуместно, или самите Вие ще бъдете недоволни от резултата на своите старания. През това денонощие не би трябвало да разчитате на доста, само че знайте, че може да преуспеете с дребни, ежедневни каузи. Не е желателно да пристъпвате към реализиране на значими проекти.
Риби
Денят е удобен за развиване на любовните връзки. Днес са евентуални нови запознанства, които може и да доведат до сантиментални връзки. Може да получите безценен и прелестен подарък от прочут човек. В работата може да сключите договорка с авторитетни и опитни хора. Изпробвайте нови хрумвания и се стремете към преобразования в областта на работата. Общуването с обкръжаващите ще Ви носи единствено приятни страсти.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР