Очаква се задържаният за убийството на журналистката Виктория Маринова –

...
Очаква се задържаният за убийството на журналистката Виктория Маринова –
Коментари Харесай

Северин Красимиров ще бъде конвоиран в Русе, където ще му повдигнат обвинения

Очаква се арестуваният за убийството на журналистката Виктория Маринова – Северин Красимиров, да бъде конвоиран в Русе. По всяка възможност това ще стане на следващия ден. Той ще бъде настанен в килия с задоволително свободно пространство и с тоалетна, каквито са условията. Ще му бъдат повдигнати обвинявания.

Северин към този момент дойде в България. В идващите часове се чака да му бъдат взети отпечатъци, както и ДНК проба. Мярката за неотклонение ще бъде гледана в Русе, вероятно в петък.

Жандармерията не е напускала махалите в града. В " Селеметя ", където арестуваният Северин е живял, наблюдават развиването на случая от малкия екран. Според тях не той е причинителят.

Объркани са и околните на убитата Виктория.

" Физическият палач е той, имам редица подозрения. Имам подозрения, въпреки че всички към този момент са безапелационни, че килърът е бил един, в мен към момента си остава подозрението, че не е бил. Дълбоко в подсъзнанието ми също ме гложди мисълта за някаква поръчка, която да засегне нечии ползи ", сподели Румен Максимов, някогашен свекър на убитата Виктория.

Освен някогашен свекър и сътрудник на убитата, Румен Максимов е и дядо на 7-годишната й щерка.

" Най-тежките моменти предстоят, въпреки че задава ми към този момент въпроси, от които почтено казано ми се изправят косите. Само преди два дни ми зададе непосредствено въпроса " Дядо, кой умъртви мама?. Казах й, че един неприятен човек ", добави Румен Максимов.

Семейството познава Северин единствено от фотоси в изявления и репортажи.

– Бих желал да го видя. Не знам до каква степен ще мога да го устоя, сподели Румен Максимов.
– Имате ли какво да му кажете?
– Не! Казва се нещо на човек.

72-годишният публицист е дал на Виктория първите уроци в специалността, а пред паметта й заречен, че ще бди над щерка й до края на дните си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР