Очаква се в следващите месеци от Apple да представят нов

...
Очаква се в следващите месеци от Apple да представят нов
Коментари Харесай

Новият MacBook ще има дръжка?

Очаква се в идващите месеци от Apple да показват нов MacBook, който с изключение на ново потомство на чипа М1, ще донесе и няколко други новости на потребителите. Преди известно време ви показахме патент на компанията който допуска замяната на клавиатура с тъч повърхнина, а в този момент Instagram акаунтът Appledsign ни показва друга смяна, която част от потребителите желаят.

Става въпрос за ръкохватка, сходна на тази на класическия iBook G3, което на процедура е предшественика на настоящия MacBook. За момента рендърите са единствено дизайнерско скимване, само че няма да е изненада, в случай че в действителност от Apple се вслушат в потребителите и показват сходна оригиналност.

Самата цел на дръжката е много ясна, а точно да носите преносимия компютър, когато не го употребявате. Макар решението да е много необичайно, то не можем да отречем, че е много практично, а най-вероятно ще бъдат открити и други приложения, като да вземем за пример да бъде употребявано като повдигаща подложка в задната част, помагаща за охлаждането да вземем за пример.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР