Очаква се принц Хари да обяви годежа си с американската

...
Очаква се принц Хари да обяви годежа си с американската
Коментари Харесай

Принц Хари обявява годежа си до дни

Очаква се принц Хари да разгласи годежа си с американската актриса Мегън Маркъл още в първите дни на идващия месец. Двамата се срещат публично от лятото на 2016 година и връзките им се задълбочават от ден на ден. От известно време Хари и Меган вървят дружно на всички места и не се тормозят да показват близостта си.

 Снимка 314498

За техния годеж се приказва от дълго време, само че те към момента не са го оповестили публично. Близки до Меган считат, че двамата чакат края на фотосите на седмия и финален сезон на адвокатския сериал " Костюмари " в Торонто в края на месеца.

След това се чака двойката да се реалокира в двореца Кенсингтън в Лондон и Меган да остави актьорската си кариера, за сметка на бъдещите си задължения като брачна половинка на принца.

 Меган Маркъл споделя за любовта си с принц Хари
Меган Маркъл споделя за любовта си с принц Хари

Актрисата е лице на октомврийския брой на Vanity Fair

Хари и актрисата се срещнаха предишното лято на празненство у общи другари. Оттогава влюбените са дружно. В началото на септември Меган публично разгласи пред Vanity Fair, че са влюбени. Тя разкри, че са успяли да задържат връзката си в загадка половин година, преди да се трансфорат в вест.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР