Очаква се компанията да вгради в тях и гласов помощникHuawei

...
Очаква се компанията да вгради в тях и гласов помощникHuawei
Коментари Харесай

Huawei ще атакува пазара с телевизори Window

Очаква се компанията да вгради в тях и гласов асистент

Huawei към този момент е записал комерсиална марка за тв приемници (източник: CC0 Public Domain)

Китайският софтуерен колос Huawei възнамерява нахлуване на пазара за тв приемници с комерсиалната марка Window, която е „ рисково ” покрай най-популярната районен съд платформа – Windows на Microsoft.

Новината, за която оповестява MyDrives.com, не е доказана публично от представители на Huawei. Но има учредения да се одобри за достоверна, защото компанията е записала в Китай комерсиалната марка „ Huawei AI Window ”, в описанието на която попадат течнокристални панели и тв приемници Smart TV.

По-рано се появиха клюки, че Huawei ще пусне на пазара тв приемници с марката Honor, само че последните информации накланят везните в интерес на личния бранд на компанията, допълнен с AI (изкуствен интелект) и Window, което допуска богата смарт функционалност.
още по тематиката
Очаква се Huawei да вгради в тв приемниците си гласов асистент, който освен ще ръководи самия ТВ вместо отдалеченото, само че и ще извършва функционалности, познати от смарт телефоните – да вземем за пример, търсене на информация в интернет, отговор на въпроси за времето и така нататък

Huawei към този момент работи по основаване на световен гласов асистент, който ще е наличен и за други компании като опция на Гугъл Assistant и Amazon Alexa. Възможно е този програмен продукт да откри приложение в тв приемниците с марки Huawei и Honor.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР