Очаква се днес на извънредни заседания на Държавната дума и

...
Очаква се днес на извънредни заседания на Държавната дума и
Коментари Харесай

Руската Дума се готви да приеме закони за интеграцията на незаконно анексирани украински територии

Очаква се през днешния ден на изключителни съвещания на Държавната дума и Съвета на федерацията - долната и горната камара на съветския парламент - да бъдат признати закони за интеграцията на четирите нови района в състава на Русия, предава.

Става дума за анексираните нелегално от агресора Русия през 2022-ра от Украйна Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска област. Тези дейности на РФ са наказани от демократичната общественост и в този смисъл непризнати от нея като част от територията на Русия. 

Вчера беше обявено, че съветски войски нападат обитаемоте места в Сумска, Черниговска и Харковска област.

Руската войска е обстрелвала грубо Херсон през миналото денонощие, съобщи украинският президент Володимир Зеленски в свое послание, като акцентира, че ВСУ удържат позициите си на фронтовата линия.

" Много е значимо, че макар огромния напън върху силите ни, няма огромно изменение на фронтовата линия ", посочи Зеленски.

Междувременно от украинското министерство на образованието предложиха образованието в учебните заведения да бъде отдалечено от през днешния ден до 24 февруари поради риск от съветски ракетни офанзиви по отношение на наближаването на годишнината от нахлуването на съветските сили в Украйна, съобщи Ройтерс.

Според украинските управляващи Русия може да нанесе удари, с цел да “отбележи “ годишнината в петък
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР